Tradisjonen tro inviterer vi til en stemningsfull fredagskveld i Haugesund Kunstforening/ Haugesund Billedgalleri. Over 40 kunstnere fra hele landet presenterer arbeider som vises for første gang på Haugalandet. Benytt anledningen til å handle inn julegaver, gjøre deg kjent med de aller siste arbeidene til lokale og nasjonalt anerkjente kunstnere, eller rett og slett nyt en fredagskveld i godt lag!

Utstillingen åpnes av Mona Elin Aarø, styreleder i Haugesund Kunstforening. Haugesund Kunstforening har hatt en aktiv vervekampanje i 2014. I løpet av kvelden blir det kjent hvem som har vervet flest medlemmer, og som derigjennom har gjort seg fortjent til et flott maleri av Jan Terje Rafdal i vervepremie. Det vil også bli trukket et digitalt trykk av Joakim Lund, blant de nyervervede medlemmene.

Gratis gløgg og pepperkaker! Alle hjertelig velkommen!

Vi har flere gode førjulstilbud!

-Haugesund Kunstforening ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen. Meld deg inn i Haugesund Kunstforening og du blir med i to kunsttrekninger (2014 og 2015) for prisen av èn (kr. 220,- ett års medlemskap).

-Haugesund Kunstforening sin jubileumsbok fra 2013 kan du nå kjøpe til halv pris (nå kr. 150,-) en kjempefin julepresang til den kunst- og historieinteresserte.

-Julegavene finner du i Galleributikken. Vi har fått inn mange fine småting til store og små.

-Galleributikken har også fine julekort med Haugesunds-motiv malt av Bjarne Halvorsen i 1939. Kjøp alle 6 motivene og få ett kort gratis (kr. 125,- inkl. konvolutter).

 

* * * * *

Hjertelig velkommen til vernissasje i Haugesund Billedgalleri fredag 14. november kl. 18.00.

  • Kunstnerne kan kontaktes via Haugesund Kunstforening for samtale. tlf. 52 74 41 80/ 84.
  • Flere av kunstnerne er til stede på vernissasjen fredag 14. november kl. 18.00
  • Utstillingstidsrom: 14.11-7.12.2014
  • Åpningstider: tirs.-lørd: kl. 12-15, torsdag kl. 12-19, søndag kl. 12-17, mandag stengt. 

For mer informasjon kontakt Haugesund Kunstforening/ Haugesund Billedgalleri Tlf. 52 74 41 80, Vennlig hilsen Haugesund Kunstforening/ Haugesund Billedgalleri v/ Grethe Lunde Øvrebø, www.haugesund-billedgalleri.net

Leave a Comment