Haugesund Kunstforening fyller 100 år i 2013. Interessen for billedkunst blant Haugalandet små og store innbyggere er stor. Haugesund Kunstforening er faktisk landets største kunstforening! I jubileumsåret vårt har vi tatt initiativ til et nytt arrangement vi tror vil falle i smak (i dobbel for forstand). Vi inviterer publikum til å dele kunstopplevelser over et måltid.

Har du lyst å lære mer om kunst? Lurer du på hva det vil si å kuratere en utstilling? Har du lyst til å bli bedre kjent med kunstnerne på Haugalandet? Eller få svar på spørsmålet: Er det noen kunst å lage kunst?

Torsdag ca. 1 gang i måneden inviterer Haugesund Kunstforening, i samarbeid med Finn Lothe fra Lothes mat- og vinhus til KUNSTSUPPE i Haugesund Billedgalleri.

Første gang er torsdag 31. januar kl.1700. Sted: Haugesund Billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4 (ved Byparken, 5523 Haugesund). Telefon 52 74 41 80.

Kveldens kunstopplevelse er en omvisning i Thorbjørn Øritsland- utstilling med pedagog Lise Marte Vikse Kallåk. Kr. 75,- pr person for omvisning og suppe.

Alle er hjertelig velkommen!

Leave a Comment