Søke utstillingsplass

Ønsker du å søke om utstillingsplass?
Haugesund Kunstforenings kriterier for å stille ut er strenge. Det kreves avlagt eksamen fra Kunsthøgskole eller Kunstakademi godkjent av Statens lånekasse for utdanning. Unntak herfra er utstillingspoeng oppnådd ved deltakelse på landsdelsutstillingene, Høstutstillingen, medlemsskap i Norske Billedkunstnere (NBK) eller tilsvarende fagorganisasjoner.

Søknad med prosjektbeskrivelse, digitale bilder og CV sendes elektronisk til grethe.lunde.ovrebo@haugesund.kommune.no eller pr.post : Haugesund Kunstforening, boks 147, 5501 Haugesund. Kunstforeningens provisjon er 35 % og foreningen betaler frakt én vei.

Haugesund Kunstforening disponerer Storsalen og Lillesalen til sine salgsutstillinger. (se oversikt over utstillingslokalet nedenfor)

Søknadsfrist:
Søknader behandles én gang årlig. Søknadsfrist: 15. mars 2017 – for mer informasjon – ta kontakt.

Ta kontakt med oss på epost/telefon/post.
Epost
Haugesund Kunstforening